top of page
Black Background

Broșuri

Cellulix

Tehnologie mulți-funcțională avansată de remodelare corporală și redobândirea elasticității. Această tehnică de încălzire și vacuum stimulează creșterea de colagen și redă elasticitatea pielii, în același timp, reduce volumul de grăsimi remodelând corpul.

Cellulix

Contour

Tehnologie avansată de masaj vacuum. Managementul sănătos al remodelării corporale. Potrivit atât pentru corp cât și pentru față, Contour este un aparat inovator de înfrumusețare bazat pe masaj pur fizic și mecanic.

Contour

Dermosphere

Tehnologie inovatoare de compresie 360° cu micro-vibrații și infraroșu pentru conturarea corpului și a feței. Folosește micro-vibrații de compresie pentru îmbunătățirea drenajului limfatic, pentru ameliorarea celulitei până la reducerea acesteia.

Dermosphere

Euphoria

Cel mai performant sistem integrat de remodelare 4 în 1 și tratamente faciale 3 în 1. Combinat cu Vacuum + Rotații + RF + Lumina roșie și albastră într-un singur aparat, folosește sonde de rotație a grăsimii și sistemul de căldură RF ajută la îndepărtarea celulelor de grăsime și celulita.

Euphoria

Iterum

Tehnologie non invazivă de slăbire cu radiofrecvență și conturarea mușchilor prin exerciții inactive. Tehnologia electromagnetica de înalta intensitate contracta mușchii la 100% în timp ce energia RF încălzește zone rezultând un efect de strângere a pielii.

Iterum

Explore

Tehnologie micro-needle cu radiofrecvență fracționată. Rejuveneaza, elimina cicatricile, lifting facial. Sistemul Micro-Needle cu radiofrecvență ajută la vindecarea rănilor, a vergeturilor, precum și la îmbunătățirea dermului prin interfuzarea microacului în derm.

Explore

Revive

Tehnologie inovatoare de îngrijire a pielii 16 în 1 Curăță / Hidratează / Exfoliaza / Lifting Facial. Delicat și gentil cu pielea, acest tratament non-invaziv a fost conceput pentru a înlocui tratamentele tradiționale. Revive se adresează tuturor tipurilor de piele.

Revive

Essence Platinium

Tehnologie inovativă de epilare definitivă cu laser. Putere de 1500w pe 3 lungimi de unde, echipat cu 5 manipuli de diferite dimensiuni

Essence Platinium

Essence Platinium PRO

Tehnologie inovativă de epilare definitivă cu laser LA PUTEREA A 2-A. Cel mai mare avantaj pe care îl reprezintă Essence Platinium PRO este că ambele capete pot lucra în același timp, asltfel încât, timpul unei ședințe de epilare definitivă scade semnificativ.

Essence Platinium PRO

Picoart

Tehnologie performantă de eliminare în totalitate a tatuajelor nedorite, a petelor pigmentare, semne de naștere etc. PICOART minimizează efectele secundare ale temperaturilor și poate trata in proporție de 100% petele pigmentare fără o perioadă de recuperare de lungă durată.

Picoart
bottom of page