top of page
Essence Platinium
 • Essence Platinium

  Tehnologie inovativă de epilare definitivă cu laser.

  • INFORMAȚII GENERALE

   Putere de 1500w pe 3 lungimi de unde, echipat cu 5 manipuli de diferite dimensiuni. Amplifică și studiază pielea în timp real, înaintea procedurii pentru a stabilii cel mai bun și eficient tratament, Special pentru fire de păr subțiri și deschise la culoare, fire de păr șatene și piele normală, fire de păr negre și piele închisă la culoare.

  • TEHNOLOGII APLICABILE

   755nm: Special pentru părul subțire și deschis la culoare

   808nm: Eficient pentru păr șaten închis și piele normală

   1064nm: Soluția perfectă pentru păr negru și pielea închisă la culoare

   Amplificarea imaginii - 75/200 de ori

   O putere de 1500w pe 3 lungimi de unde. Echipat cu 5 manipuli de diferite dimensiuni. Mânerul este adaptat pentru tratamentul întregului corp:

   15*20mm + 15*30mm + 15*40mm + capete de eliminare a părului nazal

   Interschimbarea capetelor de lucru de diferite mărimi se realizează prin recunoașterea automată a acestuia, eliberând energia laser corespunzătoare.

    

  • DATE TEHNICE

   Pompă cu putere mărită - Essence Platinium folosește o pompă de apă pe curent continuu cu o putere mai mare de aspirație pentru a asigura un flux fluid al apei și pentru a nu înfunda echipamentul.

   Filtru mai durabil - Folosind un filtru capsulat cu bumbac se dublează filtrarea impurităților și a ionilor metalici. Durata de viață este de 2 ori mai mare decât la orice alt filtru de pe piață iar schimbarea lui se face doar odată la 10-12 luni.

    

   PUTERE REALA LASER - 1500W

  Nu uita sa specifici numele echipamentului pentru care doresti oferta

  bottom of page