top of page
Essence Platinium PRO
 • Essence Platinium PRO

  Tehnologie inovativă de epilare definitivă cu laser, LA PUTEREA A 2-A!

  • INFORMAȚII GENERALE

   Putere de 1500w pe 3 lungimi de unde, echipat cu 5 manipuli de diferite dimensiuni. Amplifică și studiază pielea în timp real, înaintea procedurii, pentru a stabilii cel mai bun și eficient tratament. Special pentru fire de păr subțiri și deschise la culoare, fire de păr șatene și piele normală, fire de păr negre și piele închisă la culoare.

  • TEHNOLOGII APLICABILE

   Cel mai mare avantaj pe care îl reprezintă Essence Platinium PRO este că ambele capete pot lucra în același timp, asltfel încât, timpul unei ședințe de epilare definitivă scade semnificativ.

    

   755nm: Special pentru părul subțire și deschis la culoare

   808nm: Eficient pentru păr șaten închis și piele normală

   1064nm: Soluția perfectă pentru păr negru și pielea închisă la culoare

   Amplificarea imaginii - 75/200 de ori

   O putere de 1500w pe 3 lungimi de unde. Echipat cu 5 manipuli de diferite dimensiuni. Mânerul este adaptat pentru tratamentul întregului corp:

   15*20mm + 15*30mm + 15*40mm + capete de eliminare a părului nazal

   Interschimbarea capetelor de lucru de diferite mărimi se realizează prin recunoașterea automată a acestuia, eliberând energia laser corespunzătoare.

  • DATE TEHNICE

   Sistem de răcire puternic - Essence Platinium PRO folosește 4 metode unice de răcire, răcire cu aer, răcire cu apă, refrigerare GEM + refrigerare TEC aerospațială. Răcirea se face simultan, făcând tratamentul mai confortabil realizând o îndepărtare mai profundă și nedureroasă a părului. Cea mai scăzută temperatură poate ajunge la -27 de grade, însă temperatura de lucru este controlată la -10 grade.

   Capatele Essence Platinium PRO - Capatele dispun de ecran LCD, afișează aceleași setări ca a echipamentului. Practicienii se pot bucura de o experiență de lucru mai intuitivă și mai ușor de utilizat. Laserul prezent în capătul Essence Platinium PRO este produs în Statele Unite de compania Coherent. Folosind cea mai avansată tehnologie de laser radium cu o putere de 120w/bară, asigură o durată de viață mai lungă, energie mai mare și tratament mai rapid.

   Funcționare concomitentă - Cel mare mare avantaj pe care îl reprezintă Essence Platinium PRO este că ambele capete pot lucra în același timp, astfel încât, timpul unei ședințe de epilare definitivă scade semnificativ cât și managementul practicanților.

  Nu uita sa specifici numele echipamentului pentru care doresti oferta
  bottom of page