top of page
Euphoria
 • Euphoria

  Cel mai performant sistem integrat de remodelare 4 în 1 și tratamente faciale 3 în 1.

  • INFORMAȚII GENERALE

   Euphoria este un echipament combinat cu Vacuum + Rotații + RF + Lumina roșie și albastră într-un singur aparat, folosește sonde de rotație a grăsimii și sistemul de căldură RF ajută la îndepărtarea celulelor de grăsime și celulita. Atât corporal cât și facial, tratamentele sunt combinate cu vacuum și RF pentru o ridicare precisă a epidermei.

  • TEHNOLOGII APLICABILE

   Corporal - Folosește sondă de rotație a grăsimii și sistemul de căldură RF va ajută la îndepărtarea celulelor de grăsime rupte de celulita. Celulele îndepărtate vor fi, de asemenea, metabolizate de către organism pentru a obține modelarea corpului și pierderea în greutate.

   Facial - Capătul pentru tratament facial este combinat cu funcția de vacuum și încălzire RF pentru a obține o încălzire concentrată și o ridicare precisă a epidermei, dermei și țesutului subcutanat și antirid, întărește și ridică pielea în același timp.

   Efect anti-celulitic | Anti-Îmbătrânire | Întărește țesuturile

  • DATE TEHNICE

   Conține un senzor de temperatură astfel încât această este afișată în timpul tratamentului în timp real. Adoptă combinațiile de lumina led roșie și albastră Roșie: Albește, micșorează porii și luminează culoarea pielii Albastră: Efect anti-inflamator, de sterilizare și eliminare a acneei. Combină tehnologic fizioterapia și masajul medicinal tradițional chinezesc, care drenează meridianele și relaxează țesutul muscular astfel încât să obțină ameliorarea oboselii

   Putere a pompei vacuum mărite la 800W cu un vacuum cuprins între 10-80 kPa și RF 4.68Mhz. Unghi rotație de 10-90°

  Nu uita sa specifici numele echipamentului pentru care doresti oferta
  bottom of page