top of page
Iterum
 • Iterum

  Tehnologie non invazivă de slăbire cu radiofrecvență și conturarea mușchilor prin exerciții inactive.

  • INFORMAȚII GENERALE

   ITERUM combină tehnologie HIEMT și RF pentru a va tonifia corpul și a reduce grăsimea. HIEMT contracta mușchii dincolo de ceea ce este posibil prin efort, rezultând o densitate musculară mai mare și o reducere a grăsimii. Tehnologia electromagnetica de înalta intensitate contracta mușchii la 100% în timp ce energia RF încălzește zone rezultând un efect de strângere a pielii.

  • TEHNOLOGII APLICABILE

   Frecvență mai rapidă 1 - 150Hz ajustabilă | Mai multe moduri, Opțional 5+1 | Eficiență mai mare, antrenament de 30 de minute | Accelerează arderea grăsimilor

   Dezvoltă musculatura și reduce grăsimea, în timpul tratamentelor de numai 30 de minute, ITERUM stoarce mușchiul de peste 20.000 de ori doar simțind că faci un antrenament intens. Acesta se numește exercițiu inactiv și are, de asemenea, aceleași efecte asupra corpului uman.

   2 capete de tratament mari, perfecte pentru antrenarea zonelor mari, 2 capete de tratament mici, ideale pentru antrenarea zonelor mai mici ale corpului

    

  • DATE TEHNICE

   Pentru că piață mondială este plină de echipamente mai mult sau mai puțîn benefice din categoria HI-EMT, noi cei de la GHAYA am studiat acest aparat în de aproape alături de furnizorii noștri, așa că am decis să alegem, și să concepem cea mai stabilă, puternică, și de încredere mașină de sculptat HI-EMT EMS de pe piață din România. Cu ajutorul răcirii prin aer ale capetelor, setări frecvenței (de la 1 la 150Hz), radio frecvenței, Iterum 2023 garantează prin puterea să rezultate imediate, de durata și foarte precise, ceea ce face din Iterum antrenorul tău personal inteligent.

  Nu uita sa specifici numele echipamentului pentru care doresti oferta
  bottom of page