top of page
Black Background

GHAYA Beauty Shape

De ce GHAYA?

   GHAYA Beauty Shape  este inspirată de femei ca tine. Frumosul care nu implică doar frumusețea, ci si starea de bine, sănătatea si nu in ultimul rând încrederea în sine.
   Cu toţii ştim că există o conexiune între frumuseţea interioară şi cea exterioară, iar noi vă punem la dispoziţie cea mai complexă aparatură estetico-medicală de întreţinere corporală şi facială, pentru o experienţă care să vă desăvârşească aspectul şi, în acelaşi timp, să vă schimbe starea de spirit.
    Echipa noastră este formată doar din oameni care iubesc oameni și al căror suflet se umple de bucurie când pe chipul clientelor apare un zâmbet de fericire și mulțumire. Pe lângă serviciile de calitate oferite de noi, punem accent și pe o ambianță deosebită, care să-ți mângâie simțurile.
   Dorim ca prin vizita la salonul nostru să transformăm puținele clipe de relaxare și răsfăț în cele mai frumoase momente ale zilei.

SIGURANȚĂ
   Toate procedurile sunt efectuate cu echipamente performante, certificate medical.

TRANSPARENȚĂ
   Ne considerăm responsabili să îți oferim toate detaliile despre procedurile și tratamentele efectuate în salonul nostru. De asemenea suntem deschiși către orice curiozitate sau întrebare aveți legate de acestea.

ÎNCREDERE
   Echipa noastră de specialiști este mereu informată cu privire la noutățile în domeniu și permanent instruită în aplicarea protocoalelor de remodelare corporală, rejuvenare facială și epilare definitivă.

Te asteptăm să încerci cele mai noi tehnologii din industria beauty

Firma De aur 2022
Firma de aur 2023
StartUp-02.png
GHAYA Beauty Shape

Specialiști în frumusețe

Black Background

Servicii / Prețuri / Rezultate

Beauty Care

Epilare Definitivă

Two Women in Underwear

Remodelare Corporală

Topless Woman

Rejuvenare Facială

Testimoniale

Black Background

Costinas Anca

Sunt clienta lor de câțiva ani deja; foarte drăguțe fetele, echipa; mereu mă relaxez maxim și de aceea merg săptămânal.🤩
bottom of page