top of page
Black Background

Întrebări Frecvente

 • Ce afectiuni pot fi tratate cu proceduri de rejuvenare faciala
  Tratamentele de rejuvenare faciala sunt recomandate pentru urmatoarele afectiuni: riduri profunde sau de expresie pierderea elasticitatii pielii hiperpigmentare lentigouri (pete de batranete) melasme (pete din timpul sarcinii) acnee si urme lasate de acnee pete cauzate de expunerea la soare
 • Cand ai nevoie de proceduri de rejuvenare faciala
  Ca sa stii daca rejuvenarea faciala este potrivita pentru tine, iti poti analiza cu atentie trasaturile fetei. Poti privi in oglinda ca sa iti dai seama daca exista vreo schimbare a fetei pe care ai vrea sa o corectezi. Aici putem vorbi de pleoape cazute, riduri, pete si multe alte probleme ale tenului. Bineinteles, acestea apar si pe masura ce inaintam in varsta, deoarece pielea isi pierde din elasticitate si isi modifica aspectul. Este important sa discuti cu un medic specialist despre aceste probleme, astfel incat sa poti apela la un tratament de rejuvenare faciala potrivit pentru nevoile tale.
 • Ce este rejuvenarea faciala si cand ai nevoie de ea
  Rejuvenarea faciala este un tip de tratament cosmetic folosit pentru a reface sau pentru a imbunatati aspectul tenului, dar si pentru intinerirea faciala. In functie de proceduri, acest tratament poate fi noninvaziv sau chirurgical, in functie de nevoile fiecarei persoane si de rezultatele care trebuie obtinute. Procedurile de rejuvenare faciala sunt eficiente pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii. In timp ce procedurile chirurgicale sunt folosite pentru a reda simetria si structura fetei si pielii, procedurile noninvazive sunt folosite cu precadere pentru a trata anumite probleme specifice, precum riduri, hiperpigmentare, cicatrice, sau pentru a reda elasticitatea pielii.
 • Ce trebuie să faci înainte de a apela la această terapie?
  Pentru ca epilarea definitivă să aibă rezultate eficiente, există o serie de recomandări pe care trebuie să le respecți înainte de a încerca acest tratament. evită expunerea la soare (inclusiv la solar) cu 20 de zile înainte de aplicarea terapiei; nu face saună cu 24 de ore înainte de epilare; nu folosi epilarea cu dispozitive sau terapii care implică smulgerea părului cu cel puțin 20 de zile înainte de tratament (epilarea cu ceară este inclusă în această categorie); cu 24-48 de ore înainte de a te prezenta la salon pentru epilare, rade părul de pe zona (zonele) ce urmează a fi tratate (exceptând zona facială); nu-ți decolora firele de păr de pe corp cu 14 zile înainte de terapie; nu folosi creme autobronzante cu 10 zile înainte de epilare; evită de asemenea folosirea, pe zonele vizate de tratament, a produselor cosmetice de igienă și îngrijire personală (fond de ten, parfumuri, deodorante, creme, loțiuni și uleiuri de corp, creme de protecție solară, etc.); citește cu atenție prospectul tuturor medicamentelor pe care le folosești și informează esteticianul care îți prezintă detaliile procedurii despre aceste medicamente.
 • Este eficientă epilarea definitivă pe orice tip de piele și păr?
  Sistemele avansate de epilare definitivă sunt eficiente pe toate tipurile de piele și pe toate tipurile de păr. Ne referim mai ales la aparatele performante de epilare definitivă IPL și epilare cu laser. Pe părul blond (din care lipsește melanina) și pe cel de culoare gri nu se poate folosi epilarea IPL. Epilarea definitivă cu laser în schimb se aplică pe toate culorile de păr, la părul mai deschis la culoare metoda trebuind testată pentru a se verifica eficiența aparatului. În ceea ce privește culoarea pielii, epilarea nu se poate aplica dacă ai pielea foarte bronzată. Va trebui să aștepți până când bronzul se estompează semnificativ sau dispare de tot.
 • Ce este epilarea definitivă?
  Epilarea definitivă este o procedură estetică prin care se elimină părul de pe corp. Ea te ajută să scapi nu doar de firele de păr vizibile (aflate la suprafața pielii), ci și de cele aflate sub piele. Acest lucru este posibil pentru că epilarea definitivă acționează și asupra rădăcinilor (foliculilor) de păr, împiedicând formarea unora noi.
 • Cum decurge prima ta vizită legată de epilarea definitivă la centrul de înfrumusețare?
  În cazul în care alegi pentru epilarea definitivă un salon profesionist cu servicii de calitate înaltă așa cum este salonul GHAYA Beauty Shape din Baia Mare, esteticianul trebuie să îți adreseze o serie de întrebări legate de tipul tău de piele și păr, afecțiuni medicale și medicamente pe care le folosești, zonele pe care vrei să fie aplicată procedura și alte întrebări relevante pentru efectuarea tratamentului. Esteticianul va face și o analiză a pielii și firelor tale de păr. Totodată, ți se vor furniza toate informațiile cu privire la terapiile care se aplică la salon și se va decide tipul de tratament care va fi folosit în cazul tău
 • Care este principiul din spatele criolipolizei?
  Tratamentul permite reducerea subcutanata a grasimii in anumite zone ale corpului prin tehnologia de racire controlata. Astfel, este folosita expunerea controlata la frig pentru a produce distrugeri neinvazive, eficiente si selective ale celulelor grase.
 • Pentru ce zone ale corpului este recomandat tratamentul?
  Indepartarea tesutului adipos prin intermediul criolipolizei este recomandata in primul rand persoanelor care, in ciuda dietelor si exercitiilor fizice, nu pot scapa de grasimile inestetice din zone ale corpului precum burta, maini, latura interioara a coapselor, solduri si spate.
 • Ce se intampla in timpul tratamentului?
  In timpul procedurii, zona care trebuie tratata va fi acoperita cu o membrana de protectie ce contine un gel anti-freezing, pentru a proteja pielea. Aplicatorul cu vacuum incorporat este plasat pe zonele cu depuneri de tesut gras. In primele zece minute, temperatura va fi scazuta treptat pana cand va ajunge la o temperatură predeterminată de aproximativ -7 sau -8 grade Celsius, astfel inghetand lent celulele de grasime.
bottom of page