top of page
Black Background

Despre
noi

Cine suntem noi?

Deoarece concernul GHAYA începe să prindă contur, în urma anilor de experiență în domeniul beauty, noi cei de la GHAYA, alături de furnizorii noștrii, am pregătit pentru dumneavoastră o listă interesantă și profesională de echipamente de top din domeniul beauty, iar toate acestea la cele mai convenabile prețuri, pentru că nouă ne pasă de amortizarea costurilor, și dorim ca împreună, să creștem și să fim cei mai buni!

 

Către piață beauty din România am dori să spunem "Bine v-am găsit!” Sperăm să ne primiți cu brațele deschise și să apreciați că am intrat cu fruntea sus spunând că este loc și pentru noi, pentru atitudinea și profesionalitatea GHAYA!

 

Acestea fiind spuse, am decis să luăm parte cu o atitudine gândită pentru client; o atitudine unde tăierea costurilor din calitatea materialelor pentru mărirea profiturilor proprii nu există. Pe o piață care este în continuă creștere, unde întârzierea serviciilor de service ale echipamentelor nu este o varianta pentru saloanele sau clinicile dumneavoastră, unde profitul tău, este cu adevărat treaba noastră, noi le avem pe toate. Și nu gândim așa pentru că avem vreun dubiu că echipamentele noastre nu sunt de bune sau de încredere, gândim așa pentru că la GHAYA am adoptat o politică simplă, și din experiență proprie de alungul anilor unde piesele de schimb trebuie să fie mereu disponibile pe raftul nostru în cazul în care sunt necesare, sau, de ce nu!? echipamentele de schimb pe timp de service sunt o varianta de răspuns problemelor tale, pentru că prioritatea ești TU și business-ul tău!

Intâlnește echipa

Dedicare, expertiză, profesionalism.

bottom of page