top of page

SOLUȚII DE FINANȚARE PENTRU CLINICA SAU SALONUL DUMNEAVOASTRĂ

Ce trebuie să știi?

DESCHIDERE CLINICĂ ESTETICĂ SAU SALON – FINANȚARE ȘI CONSULTANȚĂ
GHAYA Store vă oferă soluții de finanțare pentru clinică estetică sau salon, rapide și personalizabile pentru nevoile și posibilitățile dumneavoastră. Echipa noastră de specialiști va stă la dispoziție pentru a va ajută să alegeți cea mai potrivită varianta de finanțare în funcție de nivelul de dezvoltare al locației și de obiectivele pe termen mediu și lung pe care le urmăriți.

Ne dorim să fim partenerul de încredere în drumul către succesul afacerii dumneavoastră!

SOLUȚII DE FINANȚARE CLINICĂ ESTETICĂ SAU SALON PRIN PROIECTE EUROPENE ȘI START-UP

Va punem la dispoziție consultanții noștri specializați pe proiecte de tip Start-Up și Fonduri Europene care să va consilieze pe tot parcursul demersului, asigurându-se că firma dumneavoastră este eligibilă și că proiectul va fi conceput corespunzător cerințelor.

În acest fel, ne asigurăm că firma dumneavoastră va avea șanse maxime de a câștigă proiectul și de a achiziționa, astfel, echipamentele de care clinică sau salonul are nevoie.

 

SOLUȚII DE FINANȚARE CLINICĂ ESTETICĂ SAU SALON PRIN ÎMPRUMUTURI BANCARE

Va oferim suport în alegerea variantei ideale de împrumut bancar prin intermediul căruia să puteți achiziționa echipamentele de care aveți nevoie pentru a porni o afacere de succes.

În funcție de posibilitățile dumneavoastră, dar și de planul afacerii, specialiștii noștri va pot îndrumă către cea mai potrivită varianta de împrumut.

 

SOLUȚII DE FINANȚARE CLINICĂ ESTETICĂ SAU SALON ÎN RATE
Pentru că ne dorim că aspectele financiare să nu fie un impediment în a face cea mai bună alegere atunci când vine vorba de aparatură estetică de care aveți nevoie, va punem la dispoziție și un sistem de rate directe, care poate fi personalizat în funcție de nevoile specifice ale locației.

Înscrie-te pe lista

Trimite-ne detaliile tale și noi te ajutăm în a-ți începe visul

Alte metode de contact

Pentru mai multe informații, oferte personalizate și condiții de achiziție, nu ezitați să ne contactați telefonic apăsând butonul "Contactează un specialist" din partea de sus a paginii, sau prin funcția de live chat din partea dreaptă a paginii.

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
bottom of page